Соколята стають на крило

Наприкінці передсвяткового тижня кафедра видобування нафти і газу Інституту нафтогазової інженерії Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу прощалась зі своїми випускниками-магістрами спеціальності «Нафтогазова інженерія та технології» освітньої програми «Видобування нафти і газу» на урочистому врученні дипломів.

 

Для викладачів і студентів це – особливий день, підбиття підсумків кількарічної наполегливої праці й очікування її плодів. Адже тепер перед учорашніми студентами відкривається широка дорога дорослого життя. На те, як воно складеться, безумовно, вплинуть роки навчання – фундамент, на якому їм належатиме будувати кар’єру.

 

Саме тому директор Інституту нафтогазової інженерії, доц. Витязь О.Ю. від щирого серця побажав випускникам знайти себе на цьому шляху:

-Будемо за вами спостерігати, радіти вашим успіхам. У житті бажаю вам, щоб завжди були чесними й справедливими, щоб за плечима у вас були крила, які несли би вас до нових вершин.

Дехто ці крила почав випробовувати – є магістри, які вже працюють за фахом. А тим, хто наразі перебуває в пошуку, завідувач кафедри, проф. Кондрат О.Р. радить не втрачати зв’язок із наставниками. Адже на кафедру періодично звертаються роботодавці в пошуках кваліфікованих працівників:

-Ми вас будемо інформувати про вакансії, які приходять. Тому займайтеся й далі самовдосконаленням. Вірте в себе – і все у вас вийде.

Не мають у цьому сумнівів і батьки, які були присутні на урочистостях. Пані Ірина Смик від їхнього імені й від себе особисто звернулася до викладачів:

- Дозвольте подякувати вам за наших дітей, за те, що дали їм дорогу в життя – це дуже важливо. Хочеться, щоб вони поставилися до ваших напутніх слів серйозно. Так, зараз нелегко знайти роботу, але ми сподіваємося, що в цьому їм допоможе той рівень професійних знань, який вони отримали в стінах університету.

Українська