Святкування в кіберпросторі

Студенти ІФНТУНГ взяли участь у кіберзмаганнях

Підбито результати Всеукраїнського турніру з CS:GO, організованого компанією «SoftServe» разом із Федерацією кіберспорту України до Дня студента. Дату обрали не випадково – хотіли не лише привітати зі святом, але й запропонувати юнакам та дівчатам хорошу альтернативу його традиційному відзначенню: в умовах карантину офлайнова вечірка навряд чи була б доречною. Натомість зустрітися цього року можна було на національній онлайн-платформі для проведення кіберспортивних онлайн-турнірів gg.ua, яка організовує змагання за найрізноманітнішими напрямками та з призовим фондом за кожним із них.

Саме тут кількаденні змагання зібрали геймерів з  усієї країни. Загалом у них взяли участь 128 команд. Серед них – три під орудою капітанів-студентів Інституту інформаційних технологій Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу – Bellyache, HDMI, DFCS Team.

Організатори кажуть, що боротьба точилась запекла. Втім, хіба може бути інакше, коли йдеться про CS:GO (Counter-Strike)? Там бойовисько між «хорошими і поганими хлопцями» - завжди не на жарт, тому CS:GO  й  залишається однією з найпопулярніших кіберігор. Треба сказати, що саме в ній здобувала свої перемоги знаменита українська команда Natus Vincere. І, можливо, одного дня світову славу українських геймерів примножать саме вихованці ІФНТУНГ. В усякому разі, є всі підстави вважати їх перспективними гравцями.

Цього разу HDMI Team посіла 107-ме місце в турнірі (капітан Едвард Пасенюк, група ІСТ-20-1), Bellyache – 87-ме місце (капітан - Вадим Барчук, група ІП-20-2) , DFCS Team -33 -тє (капітан Дмитро Лесів, група СІ-20-1). Вітаємо учасників змагань, які зуміли гідно виступити, й бажаємо їм блискучих перемог у кіберспорті! Завжди влучайте «в десятку»!

 

Українська