Перспективи співпраці з AGH в рамках програми Eразмус+

В рамках візиту польської делегації з Краківської гірничо-металургійної академії ім. С. Сташіца (AGH) у складі професора Яна Зяї – координатора роботи з українськими студентами в AGH та п. Марти Зяї – координатора проекту Eразмус+,  в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулась двостороння зустріч з керівництвом університету та директорами інститутів, які співпрацюють із польським навчальним закладом по Програмі подвійних дипломів, Центром міжнародного співробітництва.

На зустрічі піднімались важливі питання щодо умов навчання студентів за програмами подвійних дипломів, узгодження проходження студентської  практики, моніторинг навчання українських студентів за програмою. Адже в  AGH  навчається близько 70 студентів ІФНТУНГ. Проректор з науково-педагогічної роботи Мандрик О. М. підкреслив важливість українсько-польської міжвузівської двосторонньої угоди та наголосив, що сьогодні перспективні спеціальності ІФНТУНГ, пов’язані з ІТ-технологіями, готові до співпраці.

Зустріч пройшла в діловій, проте дружній атмосфері. Були окреслені завдання та напрацьовано  кроки для розширення можливостей подальшої співпраці.

Українська