Наукові дослідження ІФНТУНГ презентували на конференції «TUR 2019» у Польщі

Викладачі та науковці Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу – директор Інституту інженерної механіки Л. Романишин,  завідувач кафедри комп’ютерного машинобудування В. Панчук,  доц. цієї ж кафедри О. Ониско та інженер Ю. Медвідь, асистент  кaфедри нафтогазових машин та обладнання Ю. Мосора взяли участь в ХІ Міжнародній конференції з технологій підземної виробки «TUR 2019»,  що відбулась наприкінці вересня в Криниці Здруй (Польща). Представники ІФНТУНГ високо оцінюють рівень конференції, яку традиційно організовує кафедра інженерного обладнання та транспорту Краківської гірничо-металургійної академії ім. С. Сташіца (AGH) у співпраці з фундацією факультету інженерної механіки та робототехніки та з Польською академією наук. Цьогоріч конференція проходила також під патронатом ректора AGH, проф. Т. Сломкі та начальника Вищого департаменту гірництва в Катовіцах А. Мірека.

 Делегація ІФНТУНГ презентувала на конференції доповідь «Аналітичне дослідження точності замкових з’єднань малого діаметра, виготовлених за допомогою точіння» (доповідач доц. О. Ониско, англійською мовою). Сама доповідь є колективною роботою науковців кафедри комп’ютерного машинобудування – доцентів О. Ониска, В. Копея, В. Панчука, Л. Пітулей,  В. Врюкала та інженера Ю. Медвідь.

До слова, наукові доповіді та статті учасників конференції будуть опубліковані в колективній монографії, індексованій в наукометричних базах даних Web of Sciences i Scopus.

Щоб познайомитись з доповіддю науковців ІФНТУНГ, тисни тут

 

   

Українська