Міжнародна виставка ”НАФТАГАЗЕКСПО-2016”

8-10 листопада 2016 року в Києві у “Міжнародному виставковому центрі” на Броварському проспекті відбулася міжнародна виставка ”НАФТАГАЗЕКСПО-2016”. Наш університет представляла делегація в складі Мандрика О.М. (проректор з науково-педагогічної роботи), Витязя О.Ю. (к.т.н., доцент, директор інституту "Нафтогазова інженерія"), Омельченка В.Г. (директор, кандидат геологічних наук, доцент), Чеховського С.А. (професор, кандидат технічних наук, завідувач кафедри "Інформаційно-вимірювальної техніки"), Середюка О.Г. (д-р техн. наук, професор, академік УНГА, в.о. завідувача кафедри "Методи та прилади контролю якості і сертифікації продукції"). В рамках цього заходу було проведено цілий ряд круглих столів, спеціалізованих виставок, в яких виступали з доповідями члени нашої делегації. Спеціалізовані виставки об’єднувала єдина мета – формування високоефективного національного господарського комплексу, зокрема сприяння впровадженню інноваційних рішень на підприємствах виробничої сфери. Зокрема:

  • Виставка «Енергетика в промисловості», що проводилася за дорученням Кабінету Міністрів України та під егідою Міністерства енергетики та вугільної промисловості України в рамках Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».
  • XVI Міжнародний водний форум “AQUA UKRAINE-2016” (водопідготовка, водопостачання, водовідведення, очищення стічних вод, насосне обладнання, труби та трубопровідна арматура, фільтри, прилади контролю та обліку);
  • IX  Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність. Відновлювана енергетика-2016» (енергозберігаючі технології, обладнання, матеріали для промисловості, ЖКГ, АПК, енергоефективні проекти для модернізації підприємств, обладнання для заміщення природного газу, альтернативні види палива, відновлювані джерела енергії);
  • XV Міжнародна спеціалiзована виставка «Енергетика в промисловості-2016» (електротехнічне та енергетичне обладнання, силова електроніка, кабельно-провідникова продукція, системи автоматизації, КВПіА);
  • XVI Міжнародна спеціалізована виставка «КомунТех-2016» (комунальна та дорожньо-будівельна техніка, спецтехніка, управління відходами, благоустрій, засоби організації дорожнього руху).

Також відбувся круглий стіл «Запровадження в Україні обліку обсягів природного газу в одиницях енергії», на якому від ІФНТУНГ виступив з доповіддю на тему «Новий підхід до реалізації експрес-контролю теплоти згоряння природного газу у споживачів і газорозподільних мережах» професор, доктор технічних наук Середюк О.Є. та професор, кандидат технічних наук Чеховський С.А.

Учасники і відвідувачі виставки мали унікальну нагоду взяти участь в обговоренні сьогодення і майбутнього вітчизняної енергетики, зустрітися з представниками галузевої інтелектуальної та інженерної еліти - керівниками органів влади, електрогенеруючих, електромережевих, енергопостачальних компаній, лідерами електротехнічної промисловості, приладобудування, енергетичного машинобудування, провідними вченими, експертами, головними спеціалістами підприємств різних галузей промисловості та інфраструктурних об'єктів, фінансистами та інвесторами.

 

Українська