Майбутнім олімпійцям – олімпійського рівня стадіон

Робоча нарада, що відбулася на стадіоні спорткомплексу ім.Гемби А.П. Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, підбила підсумки роботи з його реконструкції в рамках реалізації програми «Велике будівництво». Йшлося про сертифікацію цього надважливого для області спортивного об’єкта (нагадаємо: він  займає за площею друге місце в Україні) у відповідності до міжнародних вимог. Це дасть змогу використовувати його для проведення змагань найвищого рівня.

Учасники наради – радник голови Івано-Франківської ОДА В.І.Сенів, перший проректор ІФНТУНГ О.М.Мандрик, начальник управління спорту Івано-Франківської ОДА О.Є.Оклієвич, генеральний секретар Федерації легкої атлетики України М.Медвідь, головний інженер ТОВ «Міленіум Спорт» О.Л.Плешаков, директор спорткомплексу ІФНТУНГ ім. Гемби А.П. А.Я.Бажан – обговорили параметри відповідності об’єкта заявленим технічним вимогам на етапі введення його в експлуатацію, що очікується вже найближчим часом.

Цієї події з нетерпінням очікують не тільки професійні спортсмени з ім’ям, але й початківці, особливо з огляду на нещодавнє долучення ІФНТУНГ до створення Футбольної академії Прикарпаття. Адже відповідність стадіону олімпійським стандартам дасть можливість тренуватися на ньому тим, хто стане одного дня олімпійським майбутнім України.

 

Українська