Людяність ніхто не відміняв!

Вірус, який стрімко поширюється світом, перевіряє нас всіх на людяність. Загроза поширення COVID-19 вимагає не тільки ефективної та злагодженої роботи влади, але й об’єднання зусиль науковців, медиків, громадськості, бізнесу й усіх небайдужих громадян. Ще на початку карантину Івано-Франківський національний технічний університет долучився до боротьби з коронавірусом.

«Пандемія – це проблема не тільки глобального, але й локального масштабу. Боротьба із нею зараз найактуальніша для кожного регіону України. Не є винятком й наша область. Вирішувати цю проблему ми маємо в єдності. Так, за сприяння ректора ІФНТУНГ Євстахія Крижанівського університет зі свого резервного фонду передав 100 респіраторів Швидкій допомозі м. Івано-Франківська, 200 респіраторів Управлінню з надзвичайних ситуацій при виконкомі Івано-Франківської міської ради», - розповідає начальник відділу охорони праці ІФНТУНГ Анатолій Сіроцінський.

Крім того, керівництво університету звільнило гуртожиток №2 під можливу локалізацію хворих на коронавірус для їх стаціонарної госпіталізації та лікування. При потребі університет забезпечить респіраторами медичний персонал і хворих на цьому об’єкті.

Всім здоров`я!

 

 

 

 

Українська