Зроби кар’єру в Schlumberger!

Найбільший світовий постачальник технологій для нафтодобувної галузі – компанія Schlumberger, проводить набір фахівців для свого українського підрозділу. Тож 5 грудня до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу завітав  її менеджер з питань рекрутингу Емануель Елленберг. Метою зустрічі був відбір претендентів для працевлаштування в компанії. Серед обов’язкових умов – знання англійської мови.

Презентуючи фірму, Емануель Елленберг зазначив:

«Початок роботи в такій компанії це -  найкращий start up для студентів, а робота в нашій компанії – це неоцінений досвід і можливість зробити кар'єру!»

Крім того, керівництво компанії вважає ІФНТУНГ основним базовим університетом, що успішно готує фахівців інженерних спеціальностей, затребуваних в діяльності Шлюмберже. І рекрутинг наших випускників відбувається регулярно.

«Цьогоріч «апетити» компанії зросли – планується набрати з університету понад 10 фахівців. І це, враховуючи той фактор, що рекрутинг відбувається в трьох ЗВО України», - підкреслив у вітальному слові завідувач Кафедри видобування нафти і газу, проф. Кондрат О. Р.

На зустріч прийшло близько 70 студентів інженерних та комп’ютерних спеціальностей. Набір відбуватиметься у 2 етапи. На зустрічі були написані тести. 6 грудня відбудуться співбесіди з претендентами.

Довідково. Schlumberger є провідним світовим постачальником технологій для комплексної оцінки пласта, будівництва свердловин, управління видобутком і переробки вуглеводнів. Компанія працює більш ніж в 85 країнах світу і нараховує близько 100 тисяч співробітників, надаючи найширший в галузі спектр продуктів і послуг - від проведення геологорозвідувальних робіт до управління видобутком, а також комплексні рішення, що охоплюють весь виробничий цикл - від пласта до трубопроводу, для оптимізації видобутку вуглеводнів і ефективної експлуатації родовища.

Українська