День майбутнього студента

3 квітня 2016 року в Актовій залі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбувся День майбутнього студента. У рамках заходу пройшли зустрічі школярів випускних класів, ліцеїстів, батьків майбутніх абітурієнтів з ректором ІФНТУНГ, академіком НАН України Крижанівським Є. І. , директорами інститутів та працівниками приймальної комісії. Гості мали змогу ознайомитись з особливостями вступної кампанії 2016 року, послухати про переваги навчання за різними спеціальностями, здійснити екскурсії корпусами навчального закладу, його лабораторіями, класами, безпосередньо задати актуальні для них питання.

День Майбутнього студента 2016 розпочався з урочистого виконання гімну університету, після чого гостей ІФНТУНГ привітала ведуча заходу – доц. кафедри історії та політології Наталія Концур. До уваги гостей було запропоновано фільм про університет.

У своєму зверненні до майбутніх абітурієнтів ректор ІФНТУНГ, академік НАН України Євстахій Крижанівський говорив про престиж університету в Україні та світі, конкурентоздатність на вітчизняних та європейських ринках праці здобутих в університеті професій. Він зазначив, що у студентів нашого вишу є можливість пройти стажування та продовжити навчання закордоном, що дає можливість студентам отримати крім диплома університету диплом міжнародного зразка, та висловив надію побачити присутніх випускників на посвяті студентів І курсу у вересні.

Відповідальний секретар Приймальної комісії Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу доц. Андрій Юрич роз’яснив особливості вступної компанії 2016, підкреслив зміни у проведенні вступної кампанії 2015 року, супроводжуючи свою доповідь презентацією. (Детальніше про особливості тисни тут). Крім того, гості мали нагоду познайомитись з директорами інститутів.

Досвідом стажування у Науково-дослідному інституті компанії Honda  (Токіо, Японія) за програмою Internship Student Program поділився студент Інституту інженерної механіки ІФНТУНГ, четвертокурсник Юрій Васильків.  (Детальніше тисни тут)

 Для гостей заходу виступили студенти університету, які мають можливість творчо розвиватись у Центрі культури і дозвілля студентів, що діє при ІФНТУНГ.

Зустріч проходила у дружній атмосфері. Адже ІФНТУНГ радо чекає на своїх майбутніх студентів і пропонує свою підтримку! 

    

 

 

Українська