Готуймося вболівати!

Коли ви дивитесь футбольні матчі, чи звертаєте увагу на гарну зелень газонів, де розгортаються спортивні баталії? А чи знаєте, що від її стану залежить не тільки краса, але й до певної міри – результати гри? Бо, як жартують фахівці, матч може проходити на полі, а може й… на городі. Тож, аби чудове новеньке футбольне поле Cпорткомплексу ім. Гемби А. П. Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу,  який рік тому взялася реконструювати компанія  "Міленіум Спорт", не перетворилося з плином часу на «присадибну ділянку», фахівці продовжують тут працювати. І літо – це якраз та пора, коли трав’яне покриття, вирощене підприємством "Українські газони" на площі 7 775 м², потребує особливого догляду.

Ось уже кілька днів тут кипить робота: стрижка, підсіювання трави, підживлення добривами, підсипання пісочком… Спостерігати за цим процесом не менш цікаво, аніж за спортивним змаганням. Все робить спеціальна техніка – ретельно й дбайливо, сантиметр за сантиметром.

Але й це ще не все: на глядацьких трибунах відбуваються неабиякі трансформації. Вже незабаром тут з’являться нові місця для глядачів і навіс, який захищатиме їх від негоди. Легкоатлетичний стадіон змінюється на краще й невдовзі прийматиме спортивні змагання. Готуймося вболівати!

 

Українська