Горизонт 2020: крокуємо до мети

Директор Центру міжнародного співробітництва, керівник Національного контактного пункту за напрямом "Енергетика", доц. кафедри комп'ютерних систем і мереж Артур Воронич взяв участь у майстер-класі "Як підготувати пропозицію на конкурси програми "Горизонт 2020" з використанням інтерактивних методів". Захід організований в рамках проекту C-Energy 2020, у якому Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу  виступає асоційованим партнером.

Окрім того, в рамках поїздки, А. Воронич взяв участь в Інформаційному дні, присвяченому енергетиці, який проходив у Брюсселі. На заході представники Європейської Комісії ознайомили учасників з основними нововведеннями, на які потрібно звернути увагу при підготовці проектів на конкурси програми "Горизонт 2020". Також спікери розповіли про головні оновлення в конкурсах, які відкриті чи скоро відкриються. Детальніше: Інформаційний день (Брюссель).

Інформаційні заходи продовжились участю А. Воронича в Брокерському заході, який організовано з метою  пошуку партнерів для майбутньої співпраці та проектів.

Нагадаємо, що 23 жовтня в Науковому містечку "Нова Енергія" відбудеться Інформаційний день-тренінг "Горизонт 2020: поради щодо участі у Робочій програмі 2018-2020". Для участі в заході просимо Вас зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/2LYvRZ.

                     

             

Українська