В магістратуру – за новими перспективами

28 травня 2019 р. випускові кафедри Інституту економіки та менеджменту Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу провели презентацію магістерських програм для бакалаврів усіх спеціальностей. Вибір – широкий, адже пропонується навчання за програмами «Бізнес-економіка», «Економіка довкілля і природних ресурсів», «Облік і оподаткування», «Фінансовий менеджмент у сфері бізнесу», «Менеджмент та адміністрування», «Проектний менеджмент», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетингова діагностика та управлінський консалтинг у підприємництві».

Представники випускових кафедр інституту розповіли  студентам про особливості вступу до магістратури й освіту за економічним напрямом. Бакалаври окремих технічних спеціальностей також зацікавились можливістю навчання за пропонованими програмами паралельно з опануванням «рідної» спеціальності.

Більше того, будучи магістром ІЕМ, можна одночасно працювати за фахом (дуальна форма освіти), а також отримати диплом європейського взірця Краківської гірничо-металургійної академії ім. С.Сташиця (безкоштовно).

Вигоди очевидні – впродовж одного періоду здобути дві магістерські освіти на оновленій матеріально-технічній базі  ІЕМ. Адже сьогодні це не тільки два навчальні корпуси, 12 спеціалізованих аудиторій, три комп’ютерних класи, бізнес-інкубатор, лабораторія інноваційних досліджень в економіці й сучасна бібліотека, але й новітнє ліцензійне програмне забезпечення, електронні бази даних (підручники, посібники, навчальні курси, довідкова література тощо) з можливістю віддаленого доступу через мережу Інтернет і передові технології навчання (інтерактивні, дистанційні, ігрові тощо). І викладають тут 14 докторів наук, 63 кандидати наук. З яким результатом? Судіть самі: випускниками ІЕМ є міський голова м.Івано-Франківська Руслан Марцінків та найвидатніший економіст світу українського походження Роман Шеремета. Є над чим замислитись.

 

Українська