Вітаємо переможців ІІ туру науково-технічної конференції студентів англійською мовою

Сьогодні на кафедрі англійської мови Інституту гуманітарної підготовки та державного управління ІФНТУНГ з використанням платформи ZOOM відбувся ІІ тур щорічної студентської науково-технічної конференції англійською мовою.

До участі в ІІ турі було допущено 27 учасників різних напрямів підготовки. Студенти Інститутів нафтової інженерії, архітектури, будівництва та енергетики, інформаційних технологій, економіки та менеджменту, природничих наук і туризму й ін. підготували не тільки змістовні доповіді  зі спеціальності, але показали високий рівень володіння англійською мовою, зокрема професійною термінологією. Усі англомовні наукові доповіді студентів супроводжувались цікавими презентаціями в Power Point.

Вболівати за учасників на ZOOM-конференцію «прийшли» викладачі кафедри англійської мови та директори інститутів.

Враховуючи певні мовленнєві показники щодо доповідей та їх презентації (зокрема, володіння граматичними, лексичними, фонетичними, стилістичними аспектами англійської мови; основними вимогами щодо написання та оформлення наукових доповідей), призові місця посіли:

І місце – Каріна Нечваль (ТЗ-19-1), з доповіддю «Причини зникнення тваринного та рослинного світу та його наслідки для людства» (науковий керівник – старший викладач Мельник О. А.);

ІІ місце – Олена Мазурук (МН-19-2) з доповіддю «Роль психології в менеджменті» (науковий керівник - доц. Сахневич І. А.) та Максим Григорчук (ІП-19-1) з доповіддю «Історія мови програмування» (науковий керівник – викладач Іонане Н. П.);

ІІІ місце - Дмитро Заводчіков (АМ-18-1) з доповіддю : «Конструкція будинків з каркасного бруса» (науковий керівник – викладач Соломчак Т. В.), Богдан Михайлів (МН-19-2) з доповіддю «Важливість мотивації в менеджменті» (науковий керівник - доц. Сахневич І. А.), Владислав Гриник (ПТ-19-1) з доповіддю «Застосування концепції «Маркетинг вражень» у веденні бізнесу в Україні та закордоном» (науковий керівник – викладач Бойків Л. Я.)

Кафедра англійської мови щиро дякує усім учасникам конференції.  

Вітаємо переможців і бажаємо, щоб  участь в конференції стала для них тією сходинкою, яку варто удосконалювати у подальшому як особистому, так і професійному житті!

 

Українська