Викладачі ІФНТУНГ взяли активну участь в організації фестивалю "Каскад-Фест"

Нещодавно у Івано-Франківську на території ЗОШ № 25 відбувся фестиваль "Каскад-Фест" за ініціативи мешканців мікрорайону "Каскад" та підтримки міської влади.

Цьогоріч у проведенні заходу взяли участь викладачі кафедри екології Інституту природничих наук і туризму. Доцентами кафедри — Мариною Орфановою, Наталею Глібовицькою, аспіранткою кафедри Христиною Караванович та студентами груп ЕКО-18-1 і ЕКО-17-1, була організована еко-локація. Відвідувачі та учасники заходу могли ознайомитися з роботою сучасних портативних приладів — дозиметром-радіометором, анемометром, шумоміром. Допитливі діти були у захваті, навіть дорослі могли роздивитись під мікроскопом різноманітні мікропрепарати. Маленькі учасники "Каскад-Фест" теж залучилися до заходу. Вони старалися уміло створити кольоровими фарбами малюнки на камені або просто розфарбовували камінці.

За активну участь та допомогу в організації фестивалю колективу кафедри екології була вручена подяка від депутата Івано-Франківської міської ради Оксани Савчук.

 

  

 

Українська