Визначено переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в галузі «Нафтова і газова промисловість»

На базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу 23-26 березня 2020 р. проходив ІІ тур Всеукраїнського конкурсу на кращу студентську наукову роботу в галузі «Нафтова і газова промисловість». Понад 97 учасників конкурсу з 24 закладів вищої освіти України представили 73 наукові роботи  у чотирьох  номінаціях:

         -нафтогазова інженерія;

         - електроенергетика та вимірювальна техніка;

         - економіка та управління підприємствами нафтогазового комплексу;

         - геологія, геофізика та безпека довкілля.

         Нагороду отримали 18 конкурсних робіт. Серед переможців й  представники ІФНТУНГ.

Дипломом І ступеня по секції  «Нафтогазова інженерія» нагороджено студента групи НІОм-19-1к Канівця Миколу за наукову роботу «Вдосконалення високонапірної лінії насосно-циркуляційної системи бурової установки» (науковий керівник – професор кафедри нафтогазових машин та обладнання Лях Михайло Михайлович).

Дипломом ІІ ступеня по секції «Електроенергетика та вимірювальна техніка» нагороджено студента групи МТПм19-1 Завальського Володимира за наукову роботу «Контроль замочувальних властивостей припоїв для забезпечення якісного з'єднання деталей в процесі паяння», (науковий керівник – доцент кафедри метрології та інформаційно-вимірювальної техніки Чуйко Мирослава Михайлівна).

Дипломом ІІІ ступеня по секції «Економіка та управління підприємствами нафтогазового комплексу» нагороджено  студента групи ЕК16-1 Петращука Миколу за наукову роботу «Дослідження технічного потенціалу підприємств магістрального транспорту газу та шляхи його відтворення» (науковий керівник – доцент кафедри прикладної економіки Федорович Ірина Володимирівна).

Вітаємо студентів та керівників наукових проектів з перемогою! Бажаємо нових звершень!

Українська