Бізнес-форум "Україна - країна підприємців"

Кращі студенти спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та викладачі кафедри маркетингу і контролінгу стали учасниками надзвичайно цікавої та корисної події – форуму «Україна – країна підприємців», що відбувся в Івано-Франківську 15 грудня 2016 року.
Бізнес-форум об’єднав понад 200 учасників – підприємців, власників малого бізнесу. Серед запрошених на форум спікерів: представники місцевої влади, лідери громадських асоціацій бізнесу, банкіри, успішні підприємці Івано-Франківська, експерти з питань розвитку бізнесу та бізнес-тренери. Успішні бізнесмени поділилися досвідом зі студентами 3-го і 5-го курсів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Зокрема, про свій бізнес-шлях розповів директор IT-компанії Softjourn Сергій Фіцак, засновник ресторану японської кухні «Хепі Суші» Богдан Кривенчук, Ростислав Кукурудз та Інна Атаманюк.

Навчання за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» є цікавим і різноманітним.

Приєднуйтесь! https://www.facebook.com/marketingdep15

На фото зліва направо: Побігун Сергій Андрійович (кандидат економічних наук), Пліхтяк Антоніна, Перевозова Ірина Володимирівна (завідувач кафедри маркетингу і контролінгу), Солоджук Тетяна, Перевозова Дарина, Френдій Ігор    

Українська