«Економічний бум» в ІФНТУНГ

Після урочистих заходів з нагоди відзначення Дня економіста в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу студенти спеціальності «Економіка» організували справжнє свято для викладачів та гостей.

В Центрі розвитку підприємництва «Бізнес-Інкубатор» студенти разом з викладачами продовжили святкування в розважально-ігровій формі. Учасники гралися в економічні забави, такі як Монополія, економічний Крокодил, Мафія. Студент IV курсу, один з ініціаторів та організаторів свята ─ Романів Сергій, поділився своїми враженнями та очікуваннями: «Ми довго думали як організувати свято так, щоб було цікаво і студентам, і викладачам, і гостям. Думаємо, що нам це вдалося. Було організовано декілька ігрових локацій ─ Мафія, Монополія, економічний Крокодил, Уно. Нам було надзвичайно приємно, що наші викладачі взяли активну участь в іграх разом із студентами, всі були в рівних умовах. Саме таке неформальне спілкування під час гри допомагає студентам проявити себе, свої інтелектуальні здібності, акторське мистецтво, підприємницький талант, а головне ─ сформувати дружню команду».

Директор Інституту економіки та менеджменту, проф. Олег Дзьоба, який разом із студентами взяв участь у стратегічній бізнес-грі «Монополія», відзначив: «Такі ігри економічного спрямування надзвичайно ефективні для розвитку студента, вони прививають навики прийняття рішень, виховують ділову активність, відповідальність, дозволяють розвивати економічне мислення та проявити себе як успішного економіста».

    

На цьому грандіозне святкування Дня економіста не закінчилось. У свій рідний університет завітав його випускник, міський голова міста Івано–Франківська Руслан Марцінків. У теплій, дружній атмосфері Руслан Романович ділився своїми спогадами про студентські роки, які проходили саме в Інституті економіки та менеджменту, розповів історію своїх злетів і падінь та подякував викладачам за отримані знання, які допомагають йому у роботі щодня. «Це спогади юності, коли перед тобою відкриті всі шляхи. Одні з кращих спогадів, що лишаються з людиною назавжди» ─ зазначив Руслан Марцінків, згадуючи студентські роки в ІФНТУНГ.

Українська