21.02.2018 – семінар: В ІФНТУНГ обговорять шляхи подолання дискримінаційної реклами

Середа, 21 Лютий, 2018 - 09:30 до 16:30

 

Шановні викладачі, працівники, студенти ІФНТУНГ!

 

Міністерство соціальної політики України, Індустріальний гендерний комітет з реклами, Громадська організація «Українська Асоціація Маркетингу» в партнерстві з Представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні, за підтримки Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, за участі Департаменту соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківський національний технічний університет нафти та газу проводять семінар на тему:

«Попередження проявів сексистської реклами: інструменти місцевих органів влади та взаємодія із громадянським суспільством»

Мета семінару: налагодити співпрацю між громадськими організаціями та представниками державних органів влади й місцевого самоврядування задля попередження появи та розповсюдження дискримінаційної реклами.

Учасники семінару також отримають навички фахового обґрунтування при визначенні реклами, як дискримінаційної, згідно з чинним законодавством та на основі критеріїв, прийнятих українськими рекламістами та маркетологами.

Дата події: 21 лютого 2018 року

Час проведення: 9.30-16.30

Локація: Івано-Франківський національний технічний університет нафти та газу, корпус 7, конференц-зал (7101), м. Івано-Франківськ, вул. Карпатська, 15 (заїзд з вул. Берегової).

Контактні особи:

Стельмах Галина Любомирівна – начальник відділу сім’ї та програм соціального розвитку Департаменту соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації; тел. (0342)50-30-81.

Перевозова Ірина Володимирівна – голова Івано-Франківського Регіонального Представництва Індустріального гендерного комітету з реклами та Івано-Франківської обласної організації «Українська Асоціація Маркетингу», завідувач кафедри маркетингу і контролінгу Івано-Франківський національний технічний університет нафти та газу; тел. (0342)725851.