ПРИВІТАННЯ РЕКТОРА З ДНЕМ УНІВЕРСИТЕТУ

Субота, 20 Вересень, 2014 - 07:15

 

Шановні викладачі, співробітники та студенти Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу!

Щиро вітаю Вас з нашим спільним святом – Днем університету!

Рівно 10 років тому ми започаткували традицію відзначати День університету 21 вересня на різдво Пресвятої Богородиці, яка стала покровителькою та оберегом нашої академічної спільноти.

Цей день – добра нагода осмислити пройдений нами шлях, оцінити освітні та наукові здобутки, а вони і цього року є вагомими. І хоча ми відзначаємо День університету у непростий час – час військової агресії проти нашої держави, вважаю за необхідне привітати і вшанувати працю всього нашого колективу.

Бажаю Вам, шановні викладачі та працівники університету, нових трудових звершень, свіжих професійних ідей, щоденного натхнення. Нехай Ваші відданість та професіоналізм принесуть вагомі здобутки у вирішенні питань енергетичної безпеки країни!

Дорогі студенти! Наш Університет має багаті традиції і здатен забезпечити Вас важливими знаннями, які знадобляться Вам у житті, зроблять його змістовним і гідним, подарують Вам радість творчості. Любіть обрану Вами професію, невпинно самовдосконалюйтеся, і вона полюбить Вас, дозволить Вам повною мірою самореалізуватися на благо Вам самим, Вашим родинами і нашій Вітчизні. Бажаю Вам успіхів у навчанні, підкорення нових вершин знань, творчого оптимізму, успішної майбутньої кар’єри!

 

З повагою, ректор ІФНТУНГ,

проф. Євстахій Крижанівський