Круглий стіл "Перспективи співпраці у сфері енергозбереження та енергоефективності між вищими навчальними закладами Івано-Франківської області України та Люблінського воєводства Польщі"

П'ятниця, 13 Березень, 2015 - 11:00

 

13 березня 2015 року в Івано-Франківському національному технічнму університеті нафти і газу проходитиме круглий стіл на тему "Перспективи співпраці у сфері енергозбереження та енергоефективності між вищими навчальними закладами Івано-Франківської області України та Люблінського воєводства Польщі". 

Мета круглого столу: обговорення перспектив співпраці в напрямку енергозбереження, енергоефективності, використання альтернативних джерел енергії; представлення напрацювань проекту в напрямку започаткування програм обміну у сфері енергозбереження та енергоефективності між університетами Івано-Франківська (Україна) та Любліна (Польща).

Організатори круглого столу в м. Івано-Франківську: ГО «Агентство з розвитку приватної ініціативи», Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (ІФНТУНГ).

Учасники: адміністрація, професорсько-викладацький склад, аспіранти та студенти вищих навчальних закладів Івано-Франківська та Любліна; представники регіональних органів влади та місцевого самоврядування та представники підприємств, зацікавлених у впровадженні енергоефективних технологій цільових регіонів.

Початок роботи круглого столу в 11:00, в ауд. 7101 (Реєстарція відбуватиметься до початку роботи столу)

ПРОГРАМА КРУГЛОГО СТОЛУ