Спеціалізована вчена рада з правом разового захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії Псюка Романа Михайловича

Разова спеціалізована вчена рада ДФ 20.052.004

Створена відповідно до наказу МОН України № 1198 від 28.09.2020 р. з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Псюка Романа Михайловича, представленої на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 07- Управління та адміністрування за спеціальністю 073 - Менеджмент.

Назва дисертаційної роботи: «Функціонально-орієнтоване управління розвитком людських ресурсів».

Науковий керівник здобувача: доктор економічних наук, професор Петренко Віктор Павлович, в.о. завідувача кафедри публічного управління та адміністрування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

Склад ради:

 Голова ради: д.е.н., доцент Кісь Святослав Ярославович, директор Інституту післядипломної освіти, професор кафедри теорії економіки та управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Рецензенти: 

д.е.н., доцент Запухляк Іванна Богданівна, професор кафедри менеджменту та адміністрування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

– к.е.н., доцент Вербовська Леся Степанівна, доцент кафедри менеджменту та адміністрування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу..

Опоненти:

д.е.н., професор Назарова Галина Валентинівна, професор, завідувач кафедри економіки та соціальних наук Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця.;

д.е.н., професор Захарчин Галина Миронівна, професор кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Національного університету "Львівська політехніка".

Контакти Голови ради: е-mail: svjatkis@gmail.comтел. 099-381-93-78

Дата захисту: 17.11.2020 р. об 11.30.

Захист відбудеться за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Карпатська, 15, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, конференц-зал науково-технічної бібліотеки.

Анотація

Наказ про створення разової спеціалізованої вченої ради ДФ 20.052.004

Повідомлення про прийняття дисертації до розгляду

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів  дисертації

Дисертація Псюка Р. М.

Відгук опонента Захарчин Г. М.

Відгук опонента Назарової Г. В.

Повідомлення про захист дисертації Псюка Р. М.

Повідомлення МОН про захист дисертації Псюка Р. М. від 04.11.2020 р.

Відео запис захисту: https://www.youtube.com/watch?v=klN4_f5Skf4
Аудіо запис захисту: https://drive.google.com/file/d/1EnTcY1BQ8TrIdn5Pd4QTsxmtD1e7Rzwp/view