Спеціалізована вчена рада з правом разового захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії Грудза Володимира Ярославовича

Разова спеціалізована вчена рада ДФ 20.052.002

Створена відповідно до наказу МОН України № 1064 від 18.08.2020 р. з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Грудза Володимира Ярославовича, представленої на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 Виробництво та технології за спеціальністю 185 Нафтогазова інженерія та технології.

Назва дисертаційної роботи: «Раціональні режими роботи тривалоексплуатованих газотранспоортних систем в умовах їх неповного завантаження».

Голова ради:

 1. Середюк Марія Дмитрівна – д.т.н., професор, професор кафедри газонафтопроводів і газонафтосховищ, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

Рецензенти: 

2. Тимків Дмитро Федорович  – д.т.н., професор, професор кафедри інженерії програмного забезпечення, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

3. Тараєвський Олег Степанович  – д.т.н., доцент, професор кафедри газонафтопроводів і газонафтосховищ , Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

 Опоненти:

4. Пянило Ярослав Данилович – д.т.н., с.н.с., директор центру математичного моделювання ІППММ ім. Я.С. Підстригача НАН  України

5. Харченко Євген Валентинович  – д.т.н., професор, завідувач кафедри опору матеріалів та будівельної механіки. національного університету «Львівська політехніка»

 

Контакти: E-mail: serediukm@gmail.com, тел. (0342) 72-71-39

Дата захисту: 15.10.2020 р. 0 11.00.

Захист відбудеться за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Карпатська, 15, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, ауд.0422.

Прикріплені файли:

Анотація Грудз

Повідомлення Грудз

Дисертація Грудз

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення дисертації

Відгук офіційного опонента д.т.н., проф. Харченка Є.В.

Відгук офіційного опонента д.т.н. П'янила Я.Д.

Відеозапис захисту: 

https://drive.google.com/file/d/1GUc8Bfj8KFWI_8Cv5tKHSlnP2Pzqr89Z/view?u...

Звукозапис захисту: 

https://drive.google.com/file/d/17f-5UEAGzw1L9avrY3wHBerpRwbpdpfq/view?u...