Спеціалізована вчена рада з правом разового захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії Паневника Дениса Олександровича

Разова спеціалізована вчена рада ДФ 20.052.001

Створена відповідно до наказу МОН України № 1064 від 18.08.2020 р. з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Паневника Дениса Олександровича, представленої на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 13 Механічна інженерія за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування.

Назва дисертаційної роботи: «Підвищення ефективності використання наддолотних струминних насосів».

Голова ради:

 1. Костишин Володимир Степанович – д.т.н., професор, завідувач кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

Рецензенти: 

2. Копей Богдан Володимирович – д.т.н., професор, професор кафедри нафтогазових машин та обладнання, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

3. Лях Михайло Михайлович – к.т.н., професор, професор кафедри нафтогазових машин та обладнання, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

 Опоненти:

4. Чернюк Володимир Васильович – д.т.н., професор, завідувач кафедри гідротехніки та водної інженерії, Національний університет «Львівська політехніка».

5. Ляпощенко Олександр Олександрович – д.т.н., професор, професор кафедри процесів та обладнання хімічних і нафтопереробних виробництв, Сумський державний університет.

Контакти: E-mail: kostyshyn@nung.edu.ua, тел. (0342) 72-71-72

Дата захисту: 25.09.2020 р. 0 10.00.

Захист відбудеться за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Карпатська, 15, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, ауд.7101.

Прикріплені файли:

anotaciya_panevnyk.pdf

povidomlennya_pro_pryynyattya_dysertaciyi_do_rozglyadu.pdf

dysertaciya_panevnyk.pdf

vidguk_oficiynogo_oponenta_d.t.n._prof._lyaposhchenko_o.o.pdf

vidguk_oficiynogo_oponenta_d.t.n._prof._chernyuka_v.v.pdf

vysnovok_pro_naukovu_novyznu_teoretychne_ta_praktychne_znachennya_rezultativ_dysertaciyi.pdf

Відеозапис захисту: 

https://drive.google.com/file/d/1DkGz9tUZar943JsH5f9f1TXz__FRnsqc/view?usp=sharing

Звукозапис захисту: 

https://drive.google.com/file/d/1rXRD6eyNr9kLOmgiTCCS1oLkTQs4tWpV/view?usp=sharing