Участь кафедри туризму в туристичній виставці

Add Department News: 
News Cover Image: 
News category: 

6 квітня в м. Калуші вперше відбулася туристична виставка-ярмарок "КАЛУШ: ВЕСНА -ЛІТО 2019".

Мета виставки - популяризація маловідомих туристичних об'єктів Прикарпаття та України, активізація розвитку внутрішнього та в'їзного туризму, демонстрація новітніх досягнень у сфері туристичних послуг та товарів.

Головним організатором заходу був Віктор Павлів, спеціаліст відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції управління економічного розвитку м. Калуш. Дана подія об'єднала навколо себе представників туристичної сфери Івано-Франківської області, Львова, Дрогобича та слугувала своєрідною платформою для налагоджування зв'язків щодо подальшої співпраці.

Завітали на туристичну виставку й представники Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу: Андрій Юрич, заступник відповідальоного секретаря приймальної комісії ІФНТУНГ та Вікторія Гринюк, викладач кафедри туризму. Вони акцентували увагу на тому, що університет готує не тільки фахівців промислової сфери, а й для туристичної галузі.

Андрій Юрич наголосив на тому, що їх цікавить налагодження співпраці для проходження практики нашими студентами та їх подальшого працевлаштування. Окрім того в університеті є декілька цікавих локацій, які можна включити до туристичних маршрутів.

 

Українська