Турнір пам'яті О. Гунька

News Cover Image: 

Впродовж 30 років він тренував жіночі та чоловічі збірні університету, котрі під його керівництвом неодноразово займали призові місця в чемпіонатах міста та області, у студентських змаганнях і різноманітних турнірах, а також успішно виступали у першості Західного регіону (друга ліга). Десятки його вихованців і зараз грають у складі команд-учасниць чемпіонату Івано-Франківської області та інших регіонів України.

Відбувся третій щорічний (!!!) турнір з баскетболу пам'яті Гунька О.П., і я хотів би від щирого серця подякувати усім організаторам, учасникам, та вболівальникам! Дуже приємно, що батька не забувають, бо і він не забував ні про команду, ні про вболівальників. Я впевнений, що він був би надзвичайно радий бачити вас всіх у формі і на майданчику! Дякую за теплу, домашню атмосферу, спортивний запал, красиву гру, чесне суддівство і море емоцій! Дуже радий був вас усіх бачити і до зустрічі в наступному році!!!

В турнірі приймали участь студентська команда Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу яка посіла ІІІ місце, команда Івано-Франківського національного медичного університету ІІ місце та переможецем турніру стала команда ветеранів ІФНТУНГ.

Українська