Студентка кафедри туризму здобула диплом ІІ ступеня на всеукраїнській олімпіаді в Одесі

Add Department News: 
News Cover Image: 
News category: 

Диплом другого ступеня здобула студентка каферди туризму у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Рекреалогія».

Згідно з листом Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України від 05.12.2018 року № 22.1/10-4524, щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Рекреалогія» на базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з 10 по 12 квітня 2019 року.

Команда студентів Інституту природничих наук і туризму у складі Смик Ірини, Гузій Анни, Гузій Тетяни, під керівництвом доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри туризму Архипової Людмили взяла участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Рекреалогія».

 

 

Після реєстрації для учасників олімпіади була проведена оглядова екскурсія історичною частиною міста Одеса, під час якої відвідали Пасаж Менделевича, прогулялись Дерібасівською вулицею, побачили Одеський театр опери та балету, Потьомкінські сходи, пам'ятник Рішельє, пам'ятник засновникам Одеси.

Від ЗВО запрошувалися переможці І-го етапу, кращі студенти України, які навчаються за спеціальністю «Туризм». В олімпіаді взяли участь більш ніж 20 закладів вищої освіти із різних регіонів України.

Переможців визначали за сумою балів, які вони набрали в результаті двох турів. Студенти мали нагоду показати власні навички та знання. Перший тур олімпіади був проведений у вигляді письмового тестування. Учасники повинні були відповісти на 30 запитань різних типів та рівнів складності.

У другому турі на учасників чекало творче завдання. Для його успішного виконання необхідно було мати навички роботи з топографічною картою.

У результаті напруженої та безкомпромісної боротьби з найкращими студентами України під час теоретичного туру та практикуму, наші вихованці продемонстрували високий рівень знань і показали найкращі результати у командному заліку. За результатами олімпіади Диплом ІІ ступеня отримала студентка 2 курсу групи ТУ-17-1 Інституту природничих наук і туризму Гузій Анна.

Щиро вітаємо наших переможців та бажаємо подальших досягнень!

 

Зав. кафедри туризму

д.т.н., професор Людмила Архипова

Українська