Студентам спеціальності "Туризм" готель "Станіслав" провів пізнавальну екскурсію

Add Department News: 
News Cover Image: 
News category: 

З нагоди Дня туризму  готель "Станіславів" провів для студентів спеціальності «Туризм» Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу екскурсію по використанні екологічних технологій у готелі.

Студенти ознайомилися з моделями проектування адміністративно-господарських (інженерно-технічних) приміщень, новітніми ресурсозберігаючими екологічно-безпечними для навколишнього середовища міста технологіями життєзабезпечення готелю.

Протягом екскурсії гості більше дізналися про природні джерела енергії, які здійснюють цілодобове забезпечення гарячою водою всіх номерів закладу та на інженерно-технічному устаткуванні, особливо шумо- та вібро- поглинаючих деталях, таких як дверіта настил підлоги, які впроваджують високий рівень комфорту наших гостей.

Відвідувачі мали можливість побачити котельню та ознайомитися з принципом роботи сонячних батарей, які економлять та бережуть природу.

Щиро дякуємо адміністратору готелю «Станіславів» Роману Ліурі за представлення сучасних екологічних механізмів, які активно впроваджені в готелі.

Вдячні за змістовну та інформативну екскурсію, яку люб"язно для нас організувала та провела адміністрація готелю!

Тема і зміст екскурії відповідає змістовному модулю дисципліни "Проектування і дизайн готельних комплексів".

Сподіваємося на подальшу співпрацю.

Готелю «СТАНІСЛАВІВ» бажаємо процвітання та успіхів у впровадженні інноваційних проектів!

ст.в. кафедри туризму Галина Євгенівна Долгопола

Українська