Костишину В. С. вручили медаль "За заслуги перед Прикарпаттям"

News Cover Image: 
News category: 

31 жовтня 2018 року на засіданні Вченої ради Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу було відзначено успіхи завідувача кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки (ЕЕМ) університету, д.т.н., професора Костишина Володимира Степановича. Присутній на засіданні начальник Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Кімакович В. Є. вручив завідувачу кафедри Костишину В.С. високу нагороду – медаль "За заслуги перед Прикарпаттям", за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та наукових кадрів, впровадження сучасних методів навчання та виховання молоді, за заслуги перед Прикарпаттям.

Медаллю "За заслуги перед Прикарпаттям" нагороджують людей, які досягли високих професійних успіхів, вагомих результатів у різних сферах, сприяють розвиткові економіки краю, збереженню його культурних традицій, захисту соціальних прав громадян .

Шановний Володимире Степановичу!

Вітаємо Вас і бажаємо нових творчих злетів, натхнення, енергії, наснаги і досягнення нових і нових висот в галузі енергетики!

Українська