Електрогазозварник

Адреса

вул. Карпатська, 15, Івано-Франківськ, Україна 76019, тел.  0673424642

Зварювання – один з основних виробничих процесів в будь-якій промисловості. Для того, щоб виконувати зварювання високої якості, кожен зварювальник повинен мати відповідну підготовку. Ми проводимо навчання зварюванню і подальшу атестацію.

Запрошуємо на курси навчання за напрямками:

  • «Електрозварник ручного зварювання»,
  • «Електрозварник напівавтоматичного зварювання»,
  • «Газокисневе різання».  

Навчання з  нуля. Практичні заняття проводяться в нечисленних групах – тому маємо можливість забезпечити індивідуальний підхід до кожного. 

Процес навчання в "ННЦ ППП"

В нашому центрі кожен слухач отримає максимальну кількість, як теоретичних, так і практичних знань. Досвідчений викладач дасть Вам максимум теоретичних знань, а наші майстри покажуть, як повинен поводити себе пальник у руках справжнього зварщика!

Теоретичні заняття. Зошит, ручка і бажання слухати та сприймати інформацію.

Практичні заняття. Для практичних занять у нашій виробничій майстерні розміщені зона ручного та напівавтоматичного зварювання. Кожна зона має 4 робочих поста зварників: кабінки, що обладнані сучасними зварювальними апаратами, освітленням, витяжкою, а також засобами індивідуального захисту. Окремо відведена зона для газокисневого різання. Заняття проводяться висококваліфікованим майстром.

В кінці навчання буде проведено кваліфікаційний іспит, видається свідоцтво відповідного зразка, яке дозволить його власникові претендувати на роботу за набутою професією.

 

Місце проведення навчання – корпус нафти і газу.

Для зручності клієнтів, ми створили максимально комфортні, не тільки умови навчання, але і його способи і графік.

Все, що потрібно – це зателефонувати нам, проконсольтуватися та прийти написати заяву!

Навчання за професією електрогазозварник в нашому центрі - це гарантія отримання високої кваліфікації.