Оргкомітет конкурсу «Міс ІФНТУНГ 2018» запрошує студенток університету на кастинг!

Четвер, 8 Лютий, 2018 - 18:15 до Субота, 17 Лютий, 2018 - 18:15

Офіційно розпочато подачу заявок на участь у конкурсі «Міс Університету нафти і газу 2018»! Для участі в кастингу студентки повинні заповнити Google форму (https://goo.gl/forms/lMuBoedrBhTIFji73). Реєстрація анкет на кастинг завершиться 17 лютого 2018 року.

Конкурс проводиться з метою розвитку культури та  вдосконалення особистості, популяризації творчих сил молоді. Своїми специфічними художніми засобами конкурс сприяє формуванню у молоді гуманного світогляду, виховує естетичний смак, пропагує моральні цінності і здоровий спосіб життя. Конкурс краси – це чудова школа, яка розвиває в учасниць навички самопрезентації, вміння вести себе на сцені, спілкуватися з аудиторією, дозволяє створити власний імідж. 

Конкурс краси є традиційно благодійним. Проводиться щовесни в Актовій залі ІФНТУНГ. Для глядачів це –  цікаве дійство, насичене танцювальними, вокальними та інструментальними номерами-сюрпризами та, звісно, можливість спостерігати за конкурсантками впродовж чотирьох виходів та активно підтримувати учасниць.

Запрошуємо студенток ІФНТУНГ спробувати свої сили у конкурсі краси «Міс Університету нафти і газу 2018»!