Creative Spark: Як розповісти світові про свої ідеї за 60 секунд?

23 квітня у рамках програми Creative Spark в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбувся семінар-тренінг щодо участі в конкурсі The Big Idea Challenge 2019. Наукове містечко «Нова енергія» стало на три години майданчиком для підготовки до участі в конкурсі відео-пітчингу бізнес-ідей, який є  ключовою частиною програми Британської Ради Creative Spark Higher Education Enterprise Programme та заохочує учасників конкурсу  розробити інноваційний «стартап» й розповісти світові про це за 60 секунд.  Переможці конкурсу будуть нагороджені призами, зокрема, грошовими для реалізації запропонованої ідеї, а також на професійний розвиток, маркетингову підтримку, можливості наставництва та візити до Великобританії.

Тренінг проводили:  директор Центру міжнародного співробітництва Артур Воронич,  доцент кафедри підприємництва та маркетингу Оксана Малинка, викладач кафедри архітектури і містобудування Катерина Голубчак та аспірант кафедри енергетичного менеджменту та технічної діагностики Сергій Максим'юк.

Під час тренінгу студенти та випускники ІФНТУНГ, молоді підприємці та всі охочі мали змогу ознайомитися з умовами участі у конкурсі відео-ідей, критеріями оцінювання та отримали цінні поради щодо технічних вимог до відео-презентацій та їх змістового наповнення. У другій половині тренінгу відбувся практичний воркшоп зі створення команди згідно з новітньою ігровою методикою - Marshmallow Challenge. На завершення учасники взяли участь у «мозковому штурмі», в результаті якого зуміли згенерувати та представити інноваційні бізнес-ідеї щодо власних стартапів, які зможуть бути удосконалені та використані ними у відео-конкурсі. Упродовж семінару учасники виявили креативність, оригінальність ідей та нестандартні рішення, а також отримали позитивний та корисний досвід зі створення стартапів.

Нагадаємо, що ІФНТУНГ є одним з восьми ЗВО України, студенти якого отримали право брати участь у конкурсі Big Idea Challenge 2019. Запрошуємо усіх охочих до участі у конкурсі. Подача заявок та відео-ідей триватиме до 25 травня.

Детальна інформація за посиланням: https://www.nung.edu.ua/department/creative-spark/big-idea-challenge-2019

Українська