Ще один польський університет готовий до співпраці з ІФНТУНГ за програмою подвійний дипломів

Радомський технічно-гуманітарний університет ім. Казимира Пулавського (UTH Rad., Польща) відвідала в рамках офіційного візиту делегація Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу у складі ректора, проф. Крижанівського Є. І., першого проректора Мандрика О. М., директора Інституту нафтогазової інженерії Витязя О. Ю. та завідувача кафедри інженерної та комп’ютерної графіки Шкіци Л. Є.

Метою візиту є розширення співпраці ІФНТУНГ з європейськими освітніми та науковими інституціями. Як виявилось у ході зустрічі, UTH Rad. не має жодних умов про співпрацю з українськими ЗВО. Тож можливості налагодження стосунків в освітній сфері – а це навчання за програмою подвійних дипломів, обмін студентами в рамках програми  «Ерасмус+», та науковій – спільні проекти, дослідження та наукові публікації, стали темою обговорення між ректором UTH Rad. Збігнєвом Лукасіком та ректором ІФНТУНГ Євстахієм Крижанівським.

Українська та польська сторони досягли певних домовленостей, які мають бути ще представлені на вчених радах обох університетів. Спільні освітні та наукові позиції в напрацюванні можливостей співпраці дають надію на швидке підписання угоди та взаємовигідну співпрацю.

   

Українська