Проєкт «Україна-Норвегія» - в активній фазі!

Наша нова реальність зараз виглядає дещо по-іншому, ніж зазвичай, але проєкт «Україна-Норвегія» крокує в ногу з сучасними викликами й карантин не став йому на перешкоді!

Так, 9 квітня в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу в онлайн-режимі відбулось офіційне відкриття весняного семестру оновленого проєкту «Україна-Норвегія» («Перепідготовка та соціальна адаптація військовослужбовців, ветеранів та членів їхніх сімей в Україні. Інтеграція моделі проєкту «Норвегія – Україна» в державну систему»).

 «Змінився формат нашої зустрічі, але не змінилось наше основне завдання - допомогти вам знайти друге життя, допомогти побачити, що є варіанти й інший, кращий шлях існує!», з такими мотиваційними словами до учасників звернувся проректор ІФНТУНГ, координатор проєкту в Івано-Франківську Максим Карпаш. Висловив підтримку учасникам та націлив на продуктивні три місяці, незважаючи на всі виклики, президент Міжнародного фонду соціальної адаптації Володимир Рубцов. Щирі привітання та побажання успішного навчання почули слухачі проєкту від викладачів курсу, які теж були онлайн-присутніми на відкритті.

Під патронатом Міжнародного фонду соціальної адаптації та NORD-університету, цього разу ІФНТУНГ запропонував захисникам і захисницям нашої держави безкоштовно опанувати новий напрям професійної діяльності за програмою «Підприємництво та лідерство». До курсу в ІФНТУНГ ґрунтовно підготувались. Заняття будуть проводити досвідчені викладачі-практики не тільки Університету нафти і газу, а й Nord University.

Менеджер проєкту Ольга Попович розповіла слухачам, що їх чекає впродовж трьох місяців інтенсивного навчання: лекції з основ підприємництва,  менеджменту підприємницької діяльності та фінансового менеджменту, маркетингу, бухгалтерського обліку, управлінських та юридичних аспектів власної справи, енергоефективності й енергоощадності, стратегії сталого розвитку, ділової англійської. Також передбачені тренінги, воркшопи, практичні заняття, зустрічі з успішними підприємцями, які швидше всього відбудуться після закінчення карантину. Загалом, передбачено все, що ініціюватимуть самі слухачі, і що буде корисним надалі в їхньому  новому кращому житті!

Сподіваємось, що новий формат навчання в дистанційному режимі дасть змогу, не прив’язуючись до певного часу та простору, показати високі результати.

Вітаємо слухачів курсів! Мрійте, навчайтесь і дійте! А ми вам допоможемо в цьому!

Українська