Молоді науковці удосконалили механізм використання інтерактивних практик у навчальному процесі

Щоб довідатись, від яких факторів залежить успішне управління персоналом, які завдання є обов’язковими для будь-якого керівника та як досягли високих показників у роботі,  члени Ради молодих вчених Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (Слабінога Мар`ян, Чепурна Тетяна, Гринюк Оксана, Голубчак Катерина, Міщук Богдан, Малинка Оксана, Бацала Ярослав, Слабий Орест) взяли участь у тренінгу на тему: «Ефективні інструменти управління у щоденній роботі керівника».

Навчання проходило в рамках співпраці університету з Центром навчання та розвитку АТ «Івано-Франківськгаз». Тематика практикуму була направлена на формування в учасників системного підходу до щоденного процесу управління, а це: постановка задач, делегування, мотивація, контроль, розвиваючий зворотній зв’язок; формування в учасників стійкої мотивації до постійного розвитку управлінських навиків і особистісних якостей, які необхідні для ефективного управління компанією. Навчання проводила професійна тренерка Центру – Роксолана Міщук .

Загалом, під час тренінгу учасники мали можливість обмінятись власним досвідом і актуальними проблемами, з якими зустрічаються у процесі щоденної роботи та навчилися застосовували набуті навички у процесі ділових ігор. 

Українська