Доступно про проривне бізнес планування для слухачів проєкту «Норвегія - Україна»

30 червня відбувся практичний вебінар на тему «Модель Бізнес Канви - проривне бізнес планування» для слухачів проєкту «Норвегія - Україна», UKR - 20/002 (NUPASS) «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» за підтримки The International Foundation for Social Adaptation  та у синергії з проєктом Creative Spark (https://www.facebook.com/creative.spark.ivano.frankivsk/). Проєкт фінансується Британською радою.

Спікерами заходу виступили доцент Кафедри комп'ютерних систем і мереж та директор Центру міжнародного співробітництва ІФНТУНГ Артур Воронич та доцент Кафедри підприємництва та маркетингу Оксана Малинка, професор Університету Ковентрі Річард Томлінс та гість - представниця Торгово-промислової палати в Івано-Франківській області Наталія Бартків, яка сумісництвом є проектним менеджером  «Крайки».
Під час вебінару спікери розповіли про особливості використання Моделі Бізнес Канви при складані власного бізнес плану, який можна відобразити на одному аркуші паперу з можливістю подальшого удосконалення.
Також було продемонстровано можливості карткової гри на основі Моделі Бізнес Канви, розробленої учасниками проекту Creative Spark для проведення мозкового штурму. Наталія Бартків представила можливості для учасників від торгово-промислової палати.

 

Українська