Година Землі

В суботу, 24 березня, на Вічевому майдані студенти ІФНТУНГ долучились до проведення наймасовішої акції в історії людства - Години Землі. З кожним роком кількість українських міст, які беруть участь в акції, зростає. Університет нафти і газу, зокрема Інженерно-екологічний інститут, який був ініціатором проведення цієї акції в нашому місті, кожного року залучає все більше небайдужих людей.

У рамках заходу з 20:30 було вимкнено освітлення стометрівки на 1 годину. На акції були присутні: отець Мирослав із Бюро української греко-католицької церкви з питань екології, який вшанував пам'ять загиблих людей під час терору НВКД, та директор інженерно-екологічного інституту Мирослав Мазур. Згодом учасники запалили свічки та виклали їх на землі у формі символу Години Землі 60+.

Організатори акції висловлювали подяку Інженерно-екологічному інституту Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Бюро української греко-католицької церкви з питань екології , Студентському парламенту Івано-Франківського національного університету нафти і газу, магазинам «Золотий вік» та «Watsons», а також закладу громадського харчування «Best Burger&Pizza».

 

 

    

Українська