Вітаємо студентів інженерно-екологічного інституту - переможців науково-технічної конференції ІФНТУНГ

27 квітня 2017 року в приміщенні п’ятого корпусу ІФНТУНГ відбувся ІІ етап студентської конференції, на якій було представлено 10 доповідей переможців І етапу конференції, який відбувся на кафедрах інженерно-екологічного інституту (директор інженерно-екологічного інституту Мирослав Мазур)

Варто зазначити, що науково-дослідна робота студентів є ефективним методом підготовки якісно нових фахівців у вищій школі. Традиційні наукові конференції серед студентської молоді стимулюють учасників шукати творчі підходи до сприйняття знань і практичне застосування їх для вирішення завдань і наукових проблем, розвивають їх фахову ініціативу.

Учасники ІІ етапу студентської науково-технічної конференції показали своє творче мислення, індивідуальні здібності та дослідні навички. Обговорення наукових тем відбувалося досить жваво, оскільки кожен з студентів представив зріле ґрунтовне актуальне дослідження. За результатами виступів-презентацій на  конференції було визначено трьох переможців, серед яких І місце здобув  Петринюк Олег( студент групи НБт-15-1) з доповіддю на тему «Очищення забруднених водних середовищ електрохімічним методом» (науковий керівник – д.т.н. Челядин Л.І., каф. Хімії). Друге місце здобув Дерев'янко Роман Юрійович (студент групи НГЗ-16-1) з доповіддю на тему «Вплив підготовки води на властивості виробів з бетону» (науковий керівник - Мельник О.Д., каф. Хімії). Третє місце здобула Кушнірчук Вікторія Василівна та Онищак Тетяна Ігорівна (студентки групи ПЕ-14-2) з доповіддю на тему «Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами забруднення міст та районів в Івано-Франківській області у 2015р.» (науковий керівник - к.т.н. Михайлюк Ю.Д. каф. екології).

Українська