ІЗ ДНЕМ ЗНАНЬ!

Вівторок, 1 Вересень, 2020 - 13:00

"Сьогодні ми по-особливому відзначаємо День знань, - звернувся до викладачів та студентів ІФНТУНГ ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Є.І.Крижанівський.- Протягом життя трапляються великі випробовування. Й так випало на нашу долю, що пандемія змусила нас закрити університетські аудиторії. Але для того, щоб боротися із серйозними викликами й катаклізмами та полегшувати життя, потрібні знання, а вони формуються саме в навчальних закладах. Тому бачимо перед собою завдання – примножувати, генерувати й розповсюджувати нові знання. Вони надзвичайно потрібні в кризових умовах. Тож, вітаючи вас із Днем знань, хочу сказати: тільки навчання й наполеглива праця дадуть нам можливість подолати проблеми й забезпечити сталий розвиток нашого суспільства, тобто поступ вперед без шкоди для наступних поколінь. Ми повинні напрацьовувати нові технології, розробляти нову техніку, нові машини, які повинні не завдавати шкоди, а служити людям…"

З особливою теплотою Євстахій Іванович звернувся до батьків першокурсників і запевних їх у тому, що університет зробить все можливе для того, щоб їхні діти якнайкраще стартували у професії.

Також, з огляду на умови функціонування університету в карантинному режимі, Є.І. Крижанівський привітав із прийдешнім святом, Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України, випускників ІФНТУНГ, які зараз трудяться в цій галузі, й побажав їм професійних успіхів і всіх гараздів.