Презентація нової освітньої програми «Інженерія відновлюваної енергетики»

Вівторок, 10 Листопад, 2020 - 12:00 до 13:30

 

10 листопада відбудеться презентація першої в Україні освітньої програми бакалаврського рівня вищої освіти «Інженерія відновлюваної енергетики»*, яка впроваджується в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу за підтримки USAID Проєкту енергетичної безпеки**. Програма розроблена з урахуванням провідних європейських трендів і вимог, спрямована формування відповідних знань у фахівця, який здатен розв’язувати задачі, пов’язані із розробленням систем відновлюваної енергетики та вирішити проблеми кадрового забезпечення сфери відновлюваної енергетики в Україні.

Захід буде цікавий для студентів, працівників навчальних установ, абітурієнтів та їхніх батьків, а також для представників енергетичних компаній.

Програма:

12:00-12:30    Презентація освітньої програми «Інженерія відновлюваної енергетики»: гарант освітньої програми, проректор ІФНТУНГ Максим Карпаш.

                        Вітальне слово: ректор ІФНТУНГ, академік НАНУ Євстахій Крижанівський; представник Агентства США з міжнародного розвитку USAID  Проєкту енергетичної безпеки Дін Вайт.

                        Виступи стейкхолдерів.

12:30-12:45    Офіційна посвята в студенти.

12:45-13:15    Онлайн-тур спеціалізованими аудиторіями та лабораторіями, що використовуються в рамках освітньої програми «Інженерія відновлюваної енергетики» за підтримки USAID Проєкту енергетичної                          безпеки.

13:15-13:30    Виступи студентів і гостей заходу.

Форма заходу: онлайн

Приєднатись можна за посиланням:

https://us02web.zoom.us/j/83144208999?pwd=SUluRHNqVk51ajkxM3ZiVGRyaDRjQT09

Meeting ID: 831 4420 8999

Passcode: 2020

* Проєкт «Нова бакалаврська програма з інженерії відновлюваної енергетики» стартував 10 червня 2020 року і триватиме до 9 червня 2021 року. За час реалізації програми передбачено: вдосконалення розробленої освітньої програми в частині змістовного наповнення дисциплін; промоційна кампанія; вдосконалення технічного забезпечення; створення пілотних проєктів студентів у сфері відновлюваної енергетики в Івано-Франківській області; поширення кращих практик проєкту (запропонована модель функціонування освітньої програми може бути перетворена у макет і запропонована для реплікації в інших університетах України).

** USAID Проєкт енергетичної безпеки працює з Урядом України, приватним сектором та громадянським суспільством для підвищення енергетичної безпеки України, трансформації енергетичного сектору країни у сучасний, орієнтований на ринок та інтегрований з ЄС фактор зростання. Мета Проєкту - посилення енергетичної безпеки України через паралельні інвестиції у сектори електроенергії, газу, централізованого теплопостачання та відновлюваної енергії.

Дізнатися про Проєкт більше можна на офіційній сторінці в Facebook - https://www.facebook.com/usaidesp/