I. Підготовка офіцерів служби пально-мастильних матеріалів для проходження служби за контрактом у ЗС України (детальна інформація)

Адреса

 

 

76019.

м.Івано-Франківськ,

вул.Є.Коновальця,72А,

кафедра військової підготовки,

тел.:(+380342)50-25-06,

ел.пошта:kvp@nung.edu.ua

ел.пошта:

www.nung.edu.ua

Проїзд міськими автобусами:

№ 20, 25, 30

 

 

 

 Підготовка офіцерів служби пально-мастильних матеріалів для проходження служби за контрактом у ЗС України.

 

  Кафедра військової підготовки Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу здійснює підготовку військових фахівців служби пально-мастильних  матеріалів для проходження військової служби за контрактом на офіцерських посадах у Збройних Силах України та інших військових формуваннях Держави з наданням вищої  освіти, ступенево:

-  з освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» за напрямом підготовки 185 «Нафтогазова інженерія та технології.» (4 роки);

- з освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр» за спеціалізаціею «Газонафтопроводи та газонафтосховища» (1,5 року) та  за військовою спеціалізацією фахівців служби пально-мастильних матеріалів.

Підготовка здійснюється за державною формою навчання за системою: 4 роки «студент» + 1,5 року «курсант».

          

         По завершенню навчання випускники здобувають цивільну вищу освіту та військову спеціалізацію фахівця служби пально-мастильних матеріалів і направляються для проходження військової служби у види Збройних Сил України на офіцерські посади служби пально-мастильних матеріалів Збройних Сил України: начальників служб пально-мастильних матеріалів військових підрозділів та частин видів Збройних Сил України, начальників відділів та відділень військових частин та установ служби пально-мастильних матеріалів Збройних Сил України. Для підготовки військових фахівців служби пально-мастильних матеріалів залучаються науково-педагогічні працівники університету та кафедри військової підготовки.

      

        Для якісної підготовки офіцерів служби пально-мастильних матеріалів Збройних Сил України використовується весь науково-технічний потенціал університету – навчальні та наукові лабораторії базової цивільної спеціальності та ряду споріднених нафтогазових спеціальностей, одна з кращих науково-технічних бібліотек вищих навчальних закладів України. Розрахункова навчальна площа на одного студента-курсанта – 23 кв. м., що у 2 рази більше за аналогічні показники у групі класичних університетів України. Спортивний комплекс – один з кращих серед відповідних комплексів вищих навчальних закладів України (стадіон, критий плавальний басейн, легкоатлетичний манеж, 5 спеціалізованих залів.

       Для проведення занять на кафедрі військової підготовки обладнано 16 спеціалізованих аудиторій, навчально-лабораторний комплекс пально-мастильних матеріалів (2 навчальні лабораторії пально-мастильних матеріалів, лабораторія сучасних методів дослідження якості пально-мастильних матеріалів, лабораторія двигунів внутрішнього згорання), комп'ютерна аудиторія, бібліотека з читальним залом, курсантський гуртожиток. Ті, хто навчаються на кафедрі військової підготовки, забезпечуються проживанням у гуртожитку.

   

       На практичних заняттях на кафедрі військової підготовки використовуються всі основні та сучасні види технічних засобів служби пально-мастильних матеріалів, матеріально-технічних засобів, лабораторного майна і взірців пально-мастильних матеріалів, що використовуються в роботі служби пально-мастильних матеріалів .