Кафедра будівництва та енергоефективних споруд

Адреса

76019, м. Івано-Франківськ, вул. Карпатська, 15, кабінет 4118, 4119 телефон: (0342) 57-24-04, e-mail: budmech@nung.edu.ua

КАФЕДРА БУДІВНИЦТВА ТА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИХ СПОРУД

Кафедра готує фахівців галузі знань 19 "Архітектура та будівництво" за спеціальністю 192"Будівництво та цивільна інженерія" за двома освітньо-професійними програмами "Будівництво та цивільна інженерія" та "Теплогазопостачання і вентиляція".  
Також кафедра готує магістрів за спеціальностю 
144"Теплоенергетика" за освітньо-професійною програмою 
"Енергетичний менеджмент та інжиніринг".
Перелік основних дисциплін кафедри: вступ до будівельної справи, опір матеріалів, будівельна механіка, будівельне матеріалознавство, основи теорії споруд, механіка руйнування, основи і фундаменти, технологія будівельного виробництва, залізобетонні і кам’яні конструкції, металеві конструкції, конструкції з дерева і пластмас, тепломасообмінні процеси технології, системи опалювально-вентиляційні з використанням ВДЕ,  комбіновані системи з ВДЕ, вітроенергетика, геотермія, теплові насоси, гідравліка та системи водопостачання і водовідведення, енергозберігаючі технології, енергозбереження в системах енергопостачання, спецпитання енергоменеджменту.
На кафедрі успішно діє аспірантура за такими спеціальностями: 131 – Прикладна механіка та 185 – Нафтогазова інженерія та технології.

НОВИНИ КАФЕДРИ

15.01. 2021 р.
Енергоефективність будівель для Прикарпаття - слухаємо в  інтерв'ю проф. кафедри Кошлак Ганну Володимирівну на суспільному Карпати (відкрити файл). 
 
На кафедрі «Будівництва та енергоефективних споруд» 30.12.2020 р. відбувся перший захист магістерських робіт за освітньою програмою «Енергетичний менеджмент та інжиніринг». Викладацький склад кафедри вітає випускників з успішним захистом магістерських атестаційних робіт та бажає успішно застосовувати  отримані в університеті знання в своїй професійній діяльності! (відкрити файл).

Захист магістерських дипломних робіт студентів-магістрів спеціальності "Теплоенергетика" 30.12.2020 року. Початок о 10:00. 

https://us04web.zoom.us/j/3466582220?pwd=QS94T2crQSsxK0FRMUpaNVNHYS9nZz09

Захист студентів-магістрів:
1. Стефанюк Михайло Михайлович     

2. Гречух Тарас Романович

3. Марцінковський Андрій Любомирович

4. Папіж Максим Васильович

5. Козловський Микола Васильович

Захист магістерських дипломних робіт 16.12.2020 року. Початок о 10:00. 
meet.google.com/bpp-dkgv-pkr

Захист студентів-магістрів:
1. Брайляк Орест Михайлович
2. Василенко Владислав Павлович
3. Гутак Орест Васильович
4. Данилюк Назарій Ярославович
5. Дереш Назар Романович
6. Козарук Наталія Михайлівна

Захист магістерських дипломних робіт 17.12.2020 року. Початок о 10:00.

meet.google.com/hom-sevu-err

Захист студентів-магістрів:
1. Недошитко Ольга Романівна
2. Тимків Юрій Васильович
3. Томич Мирослав Васильович
4. Федірко Роман Ігорович
5. Чеверда Андрій Мирославович

 

 

ВІДБУЛИСЬ ВИЇЗНІ СЕМІНАРИ-ПРАКТИКУМИ

Викладач кафедри будівництва та енергоефективних споруд Роксолана Семенів провела зі студентами-будівельниками традиційну осінню серію виїзних семінарів-практикумів. Зокрема, низка занять відбулась на базі високотехнологічного комплексу виробництв промисловості будівельних матеріалів  ПрАТ «Івано-Франківськцемент».


ВЕСНЯНИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ФОРУМ НА ГАЛ-ЕКСПО-2019

Викладачі кафедри провели для студентів навчальні екскурсії на виставці Гал-ЕКСПО-2019, м. Львів. "Весняний Будівельний Форум" - найбільша будівельна подія Західної України, яка об’єднує всі основні напрями галузі та демонструє нові досягнення будівельної індустрії України та світу, показує будівельний цикл від архітектурного проекту до кінцевого спорудження об'єкта. 


ВІДБУЛИСЬ ЗАХИСТИ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ

В інституті архітектури будівництва і енергетики на кафедрі будівництва вперше відбулися захисти магістерських робіт за спеціальністю 192 Будівництво та цивільна інженерія. Екзаменаційна комісія дала високу оцінку щодо якості підготовки магістрів кафедри будівництва.

   


 




http://crhukraine.com/career/students_and_graduates